Door er te zijn, ben je goed genoeg

een_kast_vol_boeken 11 september 2024
Amina is een enorme boekenwurm. Op een avond zit er ineens een deur in de schutting van de tuin. Amina besluit een kijkje te gaan nemen en komt in Luminos terecht, waar Raf de vos haar vertelt dat zij de uitverkorene is om Luminos te redden van de IJstovenaar.

“Iedereen vond haar dat rare meisje dat alleen maar leest. En met lezen kon ze die tovenaar niet verslaan”

Ze gaan samen op pad om uit te zoeken hoe ze Luminos kan helpen. Daarbij worden ze geholpen door Heleen, die een bibliotheek heeft om je vingers bij af te likken. Dan volgt er een ijskoud avontuur vol magie.

“Amina maakte het liefst geen fouten, want dat voelde niet fijn”

Een heerlijk magisch boek over lezen en boeken❤️. Het taalgebruik doet soms wat eenvoudig aan, maar het leest prima weg. Het is erg beschrijvend geschreven op sommige plekken, ik hou daar van! De boodschap die Monica aan de lezertjes mee geeft is mooi:

“Door er te zijn, ben je goed genoeg”

Meer recensies van een_kast_vol_boeken

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.