Glitch Game #3

Na het overleven (en winnen) van de 2e Glitch Game ‘verstopt’ Nell (Go-Yu) zich in India en helpt de straatkinderen daar. Maar dan staat Yukio ineens voor haar neus. Ondanks dat ze gezworen had nooit meer iets met Glitch Game te maken te willen hebben, weet hij haar over te halen om de strijd aan te gaan met de AI, samen Kazz en Shiori.

“Ik sluit mijn ogen en schud mijn hoofd om de herinneringen weg te jagen. De zon komt op boven de stad. Ik ga aan het werk. Dat helpt om te vergeten.”

Glitch Game zit nu op Darknet en is daar een groot succes. Ze proberen de game te infiltreren, maar kan dat wel? Zijn ze echt slimmer dan de AI?

“Onze wereld is rot en niemand lijkt het te merken. Erger nog; iedereen wéét het, maar niemand trekt zich er iets van aan.”

Een beangstigend toekomst idee over AI. Zou het echt zo slim worden dat het zelfgenererend wordt?
En een ontzettend spannend verhaal weer! In één ruk uitgelezen.

Meer recensies van een_kast_vol_boeken