Het verborgen boek

Het 3e deel van de serie over Rowin en haar kerkhof. Je kunt ze los van elkaar lezen, maar dat adviseer ik niet. Lees ze echt op volgorde anders is het begin van dit boek lastig te volgen.

Het verhaal begint op het kerkhof. Rowin zit met Zombie, haar hond, te kijken naar alle geeste die de lente-equinox aan het voorbereiden zijn. Ze heeft een naar voorgevoel en dat blijkt terecht. Ze zijn vergeten de tunnel af te sluiten naar de tussenwereld en de wolven van Charon komen wraak nemen op de begraafplaats.

Helaas niet alleen zijn wolven, ook Charon zelf. Als hij vervolgens iets onvergeeflijks doet, is voor Rowin de maat vol. Ze moet iets verzinnen om voor eens en voor altijd van hem af te komen. Maar hoe?
Dan herinnert ze zich een toverspreuk uit een speciaal boek uit één van haar visioenen. Zou dat boek ook een toverspreuk bevatten om Charon te verslaan?
Ze besluit om op zoek te gaan. Samen met Cara.
Zal het de twee lukken om Charon te verslaan?

Een spannend verhaal over geesten en druïden. Voor kinderen die houden van fantasie verhalen met een flinke dosis spanning.

Meer recensies van een_kast_vol_boeken