Kamer 333

een_kast_vol_boeken 17 februari 2025
Jasmine woont sinds kort in Gold River. Op school is zij “de nieuweling” en wordt daarom gepest. Samen met haar vrienden Mira en Rohan besluit ze mee te doen met De Uitdaging: een nacht overleven in het spookhotel “Carlisle” dat al 33 jaar leegstaat nadat in één nacht alle gasten waren overleden.

“In het Carlisle wacht niets anders dan de dood”

Mira twijfelt heel lang of ze mee wil. Ze voelt de beangstigende aantrekkingskracht van het hotel. Rohan is er echter van overtuigd dat het een einde zal maken aan de pesterijen op school als ze mee doen.

“Rohan doet dit niet omdat hij cool of populair wil zijn. Hij doet dit omdat hij zich veilig wil voelen. En dat kan alleen maar door iets te doen wat totaal ónveilig is.”

Ze gaan naar binnen. In eerste in instantie lijkt het allemaal mee te vallen, maar dan gaat er ineens iets vreselijk mis…..

Ik ben dol op thrillers en horror, zolang het in boekvorm is ;-) Fright nights en horrorfilms zijn niet aan mij besteed. Maar een ‘kinderboek’ moet toch geen probleem zijn zou je denken?!
In dit boek geen bloed of afgehakte ledematen, dus so far so good. Maar toch…. beklemmend, angstaanjagend. Niet echt eng, maar toch sliep ik er vannacht niet heel lekker van. Wel in één ruk uitgelezen!

Meer recensies van een_kast_vol_boeken

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.