Wad is er aan de hand?
Drie doorgewinterde vrienden en partners in het wadlopen hebben hun vizier al jaren gericht op een ultieme tocht naar het Duitse eiland Borkum.
Dan moeten de omstandigheden op het was wel precies goed, en als het dan zo ver is moet de tocht gemaakt worden, als het moment aanbreekt is echter 1 van de vrienden in Engeland op vakantie en kan het niet redden.
Met zijn 2-en gaan ze de tocht aan maar dat loopt fataal af een dode tot gevolg hebbende.
Detail is dat de 3 vrienden elkaar kennen via de vrouwen, waarvan een tweeling is getrouwd met 2 vrienden, maar waarvan 1 van de vrouwen door een noodlottig ongeval om het leven kwam.
Het is geen moeilijk boek, een veelheid aan namen blijft je bespaart en het verhaal zit redelijk goed in elkaar maar helemaal top vond ik het ook weer niet, ik twijfelde tussen 2 en 3 sterren, ik heb een goede bui, vooruit maar weer.