Wie een kuil graaft voor een ander....
In de proloog vertelt iemand over het verblijf van deze persoon in Spanje, het roept gelijk vraagtekens op, waarom is ze daar naartoe gekomen.
Het blijkt over Evi te gaan, dochter van een coming man in de politiek Rudolf.
Het gezin Keller dat naast genoemde personen wordt aangevuld door zoon Bram en moeder Marloes, het gezin leidt een welvarend bestaan, maar is geenszins een gelukkig gezin.
Zoon Bram jaagt zijn vader tegen zich in het harnas als hij een boek schrijft over het foute verleden van zijn opa van vaders kant, wat Rudolf niet kan gebruiken als succesvol politicus.
Evi de dochter leeft aan de mindere kant van de maatschappij en vindt haar vrienden in kraakpand de Suite genaamd, ze heeft een goede vriendin Houla, wiens broer Mous ook bevriend is met Bram de broer dus van Evi.
Evi glijdt langzaam af en belandt in het psychiatrische circuit waar zij weer met Houla te maken krijgt, nu niet als vriendin maar als zorghulp, ergo Houla krijgt een verhouding met Rudolf om het nog gekker te maken.
Als Rudolf een kans schoon ziet om zijn carriere een boost te geven gaat het helemaal mis, niet alleen als politicus maar ook als vader.
Nou ja, alles bij elkaar een complex gedoe verpakt in een prima roman dat zeker, ik had nog nooit van de auteur gehoord maar hij is me zeker bevallen, dus ik ga Heidelberg er ook maar bijpakken een ander boek van hem dat nog betere beoordelingen krijgt.
Het blijkt over Evi te gaan, dochter van een coming man in de politiek Rudolf.