Geld maakt niet gelukkig
Jaren geleden besloot de steenrijke familie van Laar een stuk bos te kopen en daar een gigantisch huis neer te zetten, maar dat was niet genoeg om een beetje reuring in de buurt de hebben werd er naast het landgoed een zomerkamp gecreëerd waar veel jongeren hun zomervakantie konden doorbrengen.
Ook in dit boek is dat het geval maar nu is het bijzondere dat Barbara de jonge dame uit de familie ook aansluit bij de groep zomerkamp, Barbara is een uitgesproken type die zich van de rest onderscheid in intelligentie en excentriciteit, ze is een gothic.
Als Barbara plotseling verdwijnt doemen er vreselijke scenario's op mede gevoed doordat haar broertje Bear 10 jaar geleden ook van de wereld is verdwenen.
De lezer tast volkomen in het duister en dat is de kracht van het boek, de spanning blijft aanwezig tot het einde.
Alhoewel ik geen groot liefhebber (meer) ben van thrillers (want dat is het in mijn ogen) heb ik dit boek toch met veel plezier gelezen.