Copacabana
De Braziliaanse Maria gaat op zoek naar haarzelf buiten haar land en belandt in het Zwitserse Geneve, na enkele overwegingen treedt zij in dienst van een nachtclub genaamd Copacabana als escortgirl.
De sex is puur zakelijk en het legt haar geen windeieren, binnen no-time heeft zij een behoorlijk bedrag vergaard, dat loopt een tijdje door totdat een kunstschilder haar strikt om een portretfoto te maken.
Ze ontdekt de andere kant van sex.
Dit is het 3e boek dat ik van Paulo Coelho lees in vrij korte tijd, de eerste 2 boeken (Overspel en Hippie) vond ik al niet geweldig en dat geldt ook voor dit boek.
Het verhaal is wel prima, daarom ben ik er nu weer ingetrapt maar de schrijfstijl van Coelho vind ik vreselijk, ik heb besloten dat de schrijver en ik nooit vrienden zullen worden als schrijver en lezer (hetzelfde heb ik met Stephen King in een ander genre) en ik beschouw dit boek als laatste wat ik van hem ga lezen, ik weet niet of ik hiermee fans van de schrijver op hun ziel trap, maar dat zij dan maar zo.
Ze ontdekt de andere kant van sex.