De wrede kant van India
Ajay (jonge zoon van de familie) is gevlucht nadat zijn vader is gedood omdat hun geit groenten opat bij de belagers, en belandt na veel vieren en vijven in het rijkdom van Sunny Waida, die lid uitmaakt van een uiterst gewelddadige familie waar vader Bunti de scepter zwaait.
Met Ajay en Sunny hebben we gelijk 2 van de 3 hoofdfiguren genoemd in dit boek, de derde persoon is de jounaliste Neda, die zich sterk aangetrokken voelt tot Sunny en uiteindelijk in Ajay een vriend vindt die haar leven moet redden uit de familie Waida.
Op zich vond ik het verhaal wel goed, goed genoeg om het uit te lezen, maar ik kon me totaal niet inleven in de Indiase cultuur waardoor het verhaal een beetje in het wazige bleef hangen, dit is uiteraard iets persoonlijks.