Heerlijk chaotisch en grappig

Elena 24 september 2024
Hij stond niet op de planning voor deze maand, maar ik ben heel blij dat ik het e-book open getikt heb! Ik heb enorm genoten van dit boek!

Vanaf het begin zat ik er al lekker in. Het hoofdpersonage Loes is zo'n heerlijke chaotische moeder die niet helemaal in het plaatje van het regime op het schoolplein hoort. Dat chaotische was gelijk duidelijk, heerlijk! Ik heb vaak lekker kunnen lachen om haar. Je sluit haar gelijk in je hart.

Het boek leest echt als een trein. Het zijn vrij korte hoofdstukken uit het perspectief van Loes. Hierdoor leer je haar enorm goed kennen, waarom ze welke beslissing neemt en hoe ze haar probleem tackelt. Kudo's voor de fijne en grappige schrijfstijl van @mireilleschrijft!

Op elk potje past het juiste dekseltje. Ook bij Loes. Maar de zoektocht naar het juiste dekseltje, de echte Loes en alle hobbels op de weg, waren best intens! Ik vond zeker een aantal keer dat Loes misschien niet helemaal de juiste aanpak had, maar naarmate het boek vorderde, ging dit een stuk beter. Ontwikkeling on top dus. En ook wel knap met wat zwaar irritante personages (enorm goed geschreven though!). Je zou dit verhaal dus ook als een zoektocht naar jezelf kunnen beschouwen en leren om zo nu en dan buiten de lijntjes te kleuren.

Kortom, een heel leuk boek! Je hebt er een fan bij, Mireille! Ik kijk erg uit naar je volgende boek en die zal ik zeker snel proberen te lezen zodra die beschikbaar is op Kobo!

Meer recensies van Elena