realistische YA
Deze is al even een constante in de winkel in het Engels dus ik was heel benieuwd om hem te lezen.
Het verhaal gaat traag waardoor je een heel realistisch gevoel hebt maar net door het trage tempo verloor ik vaak mijn aandacht.
Naarmate het einde van het boek nadert gaat het tempo heel snel omhoog en voelt het einde veel te "rushed" aan. Van mij mocht er veel langer stil gestaan geweest zijn bij het einde.
Dit boek is echt geschreven voor de Young adults. De eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat ik al heeuuuuul lang geen YA meer ben.
Dit boek is geschreven vanuit het perspectief van Autumn, deel 2 is geschreven vanuit het perspectief van Finn. Ik vermoed dat er in deel 2 dieper zal ingegaan worden op het einde van deel 1.
#leesdit als je een liefhebber bent van emotione #YA verhalen over liefde en verlies #comingofage #hearthbreaking