snel

Eley's books 27 december 2024
Ik ga sommige mensen die reviews schrijven nooit snappen.
De bagger dat ik al heb gelezen in de comments is verschrikkelijk.
Moet je de auteur persé met de grond gelijk maken omdat je haar boek niet leuk vind? Als je moet overgeven van het lezen van een boek, waarom blijf je dan lezen? En dit zijn geen comments van mensen die voor het eerst één van haar boeken lezen, nee nee ze hebben er al veel van haar gelezen.
Wel als je al veel van haar boeken hebt gelezen dan weet je perfect wat je kan verwachten van haar.
En dat is een quick read zonder dat je er al te veel hoeft bij na te denken. Of toch wel? Want de onderwerpen die ze telkens aankaart op een manier waarop het bijna normaal lijkt doen je echt wel nadenken. Vind ik.
Ze is ook de queen van de plottwists en ook deze keer stelde ze me niet teleur, deze had ik zelfs TOTAAL niet verwacht. Ik vond hem echt wel vettig hoor :D

Dus nog even dit, wees aub geen a*hole als je reviews schrijft. Wees lief en als je niet lief kan zijn zeg dan gewoon niets.

Meer recensies van Eley's books