Zo slecht

Eley's books 26 maart 2025
Dit boek krijgt lovende reviews, maar eerlijk? Ik snap niet waarom. Voor mij was het echt een tegenvaller.

Ik heb al meerdere boeken van Freida McFadden gelezen, en meestal weet haar schrijfstijl zichzelf te redden door de sterke plottwists—daar blinkt ze echt in uit. Maar dit keer? Zelfs de twist kon het verhaal niet redden. Het voelde geforceerd, ongeloofwaardig en bijna respectloos naar de lezer. Alsof twee verschillende mensen het boek hebben geschreven zonder elkaars werk te lezen: één het eerste deel, de ander het einde.

Wat me nog het meest stoorde, was de eindeloze herhaling. Het voelde alsof de auteur dacht dat haar lezers kleine kinderen waren of dat ze simpelweg haar woordenaantal moest opkrikken. Haal die herhalingen weg en je houdt misschien de helft van het boek over.

Bij deze gooi ik de handdoek in de ring—ik beloof plechtig dat ik geen boeken van Freida McFadden meer zal lezen. Ik kan het gewoon niet meer aan!

Meer recensies van Eley's books