De kleine walvis in de winter!
Benji Davies auteur van ‘De kleine walvis’ schreef een vervolg. De kleine walvis in de winter is goed te lezen zonder dat je De kleine walvis gelezen hebt. Maar voor mijn gevoel miste ik toch iets. Terwijl Jack daar helemaal geen last van had.
Flaptekst:
Boy mist zijn vriend de kleine walvis. In de zomer redde hij het walvisje toen het na een storm op het strand aanspoelde. Nu is het winter, en Boy denkt vaak aan zijn kleine vriend in de zee. Hij tuurt en wacht, en wacht en tuurt. Maar de walvis is nergens te zien. Is er een nieuwe storm nodig om de twee vrienden weer bij elkaar te brengen?
Dit boekje gaat over het weerzien tussen Boy en zijn vriend, maar ook over vriendschap tussen mens en dier.
De cover van dit boek is echt al geweldig mooi en daar is ook al vanalles te zien.
Ook de illustraties zijn mooi gedaan, beeldend en ook heel kleurrijk.
Jack (4) vond vooral de katten het leukste, meer ook omdat één van de katten op onze eigen kat lijkt. Er zouden zes katten te vinden zijn, kunnen jullie ze ook allemaal vinden?
De kleine walvis in de winter is echt een leuk verhaal. We hebben hem al een paar keer gelezen samen en daardoor ook nieuwsgierig naar de kleine walvis en andere boeken van Benji Davies.
Houdt mijn pagina in de gaten voor meer recensies.
Flaptekst:
Ook de illustraties zijn mooi gedaan, beeldend en ook heel kleurrijk.
Houdt mijn pagina in de gaten voor meer recensies.