Leuke roman met een verrassend einde
Alhoewel ik geen romanlezer ben, maar reeds eerder de trilogie van Saskia Lauwagie (Vlucht, Echt-genoten en Loslaten) las, vernam ik via de social media dat er een nieuw verhaal van haar zou verschijnen.
Op de flaptekst staat een tweeluik, waarvan het wel los van elkaar kan gelezen worden.
Het verhaal zelf gaat over een timide vrouw, Elly, die op een dag ontdekt dat haar man niet is wie ze denkt dat hij is. Graag wil ze antwoorden hierover en gaat hierbij op zoek naar de vrouw, Eva, die verantwoordelijk is voor de onrust. Als ze Eva ontmoet, denkt ze eerder aan een ziekelijke grap...
Het verhaal kwam mijns inziens een beetje traag op gang, vooral omdat er in de verschillende hoofdstukken getriggerd wordt tussen de verschillende personages.
Al snel werd het voor mij wel duidelijk waarom.
Er zaten veel pikante sekscènes in, waarvan het voor mij best minder mag, omdat ik er persoonlijk niet voor te vinden ben...
Naar het einde van het boek toe, had ik niet verwacht dat hetgene er in besproken wordt, toch gebeurd.
Een leuk, verrassend einde maakte dan weer mijn nieuwsgierigheid groot met de vraag of dit terugkomt in het vervolg. Stiekem hoop ik van wel. :-)
De typische "Vlaamse" en ook in het Westvloamse dialect hebben me met momenten doen schaterlachen!
En last but not least : prachtige cover !
Al snel werd het voor mij wel duidelijk waarom.
En last but not least : prachtige cover !