Top debuut vol romance en spanning

EllenBdE 01 augustus 2024
Je mag niet echt vloeken hé maar FluckerdeFluck dit was een geweldige read. Wat een verhaal en bedankt Wouter Rozema om mijn nachtrust wat korter te maken, maar het was het meer dan waard.

Nathaniel Lewis, een jonge redacteur bij het roddeltijdschrift Champagne Pages, krijgt van zijn chef de opdracht om met een sappige nieuwe scoop te komen. Hij besluit om zich voor te doen als rijkeluiskind en zo de high society van Londen te infiltreren. Zijn doelwit? De knappe maar afstandelijke playboy Crawford Hall, erfgenaam van een invloedrijke warenhuismagnaat. Wat begint als een journalistieke missie, verandert zodra Nathaniel gevoelens voor Crawford ontwikkelt. Naarmate hun band groeit, wordt het voor Nathaniel lastiger om zijn identiteit verborgen te houden. Hoever is hij bereid om te gaan voor de waarheid? En is het waar dat liefde alles, zelfs leugens, overwint?

Voor zij die niet zo van de man/man verhalen zijn laat die trope alstublieft geen reden zijn om het boek niet te lezen. Ja er wordt gekust en ja er wordt wat geflikflooid in bed maar dat was allemaal zedig en niet tot details toe verteld. Ze doen het Punt.

Wat begon als een fijne read werd een romantische read, emotioneel en spannend en dan spannend². Want Nathaniel zijn geheim komt uit en dat wil zeggen dat hij is wat Crawford het meeste haat. En alsof die waarheid nog niet erg en spannend genoeg was, staat er bij Nathaniels thuiskomt een nog grotere verrassing te wachten. Op dat punt deed mijn hart 2 dingen… overslaan en breken en weer overslaan.

Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal en wat je krijgt is een ware pageturner vol kleurrijke mysterieuze figuren.

Wat mij betreft een top debuut en ik kijk nu al uit naar deel 2.

Meer recensies van EllenBdE

In Lijtje deelt Harmen van Straaten ontroerende en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder met zijn kenmerkende warmte, scherpzinnigheid en humor.

Een roman die bijna uit zijn voegen barst van emotie met een prachtige schrijfstijl en onvergetelijke personages, een verhaal dat je telkens weer zult willen herlezen.

Parijs 1942. Miri ontsnapt aan een razzia en komt terecht op het platteland. Op een nacht krijgt ze een gevaarlijke missie. Slaagt ze erin om zowel haar eigen leven als dat van anderen te redden?