Fijne start van een nieuwe serie
Treat Braden is niet geïnteresseerd in de liefde, totdat Max Armstrong zijn resort in Nassau binnenloopt. Achter haar schild van koelte en professionaliteit ziet hij een lieve, sensuele vrouw.
Op een prachtige avond ontstaat er een intense band en voor het eerst in zijn leven wil Treat meer dan een affaire. Maar wanneer Treat een foute inschatting maakt wanneer hij die ochtend Max ziet stapt hij gewoon uit haar leven.
Anna zelf heeft genoeg van zichzelf te verontschuldigen en wanneer ze Treat toevallig terug ziet probeert ze hem ook zoveel mogelijk uit de weg te gaan. Maar een vastberaden man en sterke gevoelens laten zich niet zomaar negeren.
Een fijn verhaal dat ik graag las al vond ik de omkeer bij Max vaak wel ineens heel snel omslaan. Haar spel van aantrekken en afstoten werpt echter wel vruchten af en het gevoel van een small town love story was niet ver af. Doe daar ook nog eens wat van die nieuwsgierige broers en zus bij en je hebt me voor de bijl.