Oude Liefde vol nieuwe kansen
Deze keer volgen we Levi, de broer van Andreas uit deel 1 en een selfmade hardwerkende
alleenstaande tuinaannemer.
Op het huwelijk van zijn broer komt hij naast zijn grote liefde Elena te
zitten. Na een bijna Oelala moment uit hun jeugd is de vriendschap tussen beiden wat afgekoeld. Levi
is er nooit echt overheen gekomen maar de man die hij is accepteerde altijd Elena’s wens… Tot nu…
Levi merkt aan alles dat Elena iets achterhoudt en wil kost wat kost weten wat. Wat volgt is een
aaneenschakeling van afstoten, aantrekken, toegeven, mooie liefdevolle momenten en een ijskoude
douche.
De eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik dit deel zoveel beter vond dan deel 1 (waarschijnlijk ook
omdat Levi zoveel toegankelijker en minder macho is dan zijn broer) Er gebeurd genoeg en nooit echt
teveel, er zijn zoveel vragen en raadsels, zoveel kantelmomenten dat je zonder te beseffen al bijna bij
het einde van het boek bent.
Levi is een geweldige gevoelige man en je kan niet anders dan je hart volledig aan de man te geven.
Elena is een harde, maar vooral uit eigen bescherming. De emotionele rugzak die ze meedraagt gooit
ze niet zo makkelijk af en je kan dus als lezer nooit boos zijn om alle beslissingen die ze neemt.
1 minpuntje, ik had hun oud jeugdmoment iets anders voorgesteld, maar dat is dan waarschijnlijk
weer de kleine drama queen in mij die alles gewoon totaly hartverscheurend wil hebben.
We krijgen in dit deel ook weer iets meer mee ivm Eric, de pleegbroer van de jongens en zo
mysterieus als het maar kan zijn. Kijk ik uit naar deel 3? Wees maar zeker
Een geweldig tweede deel dus.
alleenstaande tuinaannemer.
Op het huwelijk van zijn broer komt hij naast zijn grote liefde Elena te
douche.
het einde van het boek bent.
mysterieus als het maar kan zijn. Kijk ik uit naar deel 3? Wees maar zeker
Een geweldig tweede deel dus.