Toffe start van een serie op zoek naar de ware

EllenBdE 11 februari 2025
Het begin van een nieuwe serie doen we rustig met Ben en Amanda.

Ben, gebroken door een ontrouwe liefde, vindt rust op zijn woonboot. Dat de relatie met zijn ex
voorbij is vindt hij niet zo erg, het is meer het vertrouwen dat hij daardoor verloren is dat wat wringt.
Wanneer zijn secretaresse hem naar de optieker stuurt maakt hij kennis met Amanda. Amanda die
net als Ben niet echt geloofd in eeuwige liefde, vooral nu haar ouders in zo’n verbitterde scheiding
zitten is best gecharmeerd door Ben zijn uiterlijk maar niet door zijn gedrag.

Wanneer ze elkaar opnieuw tegenkomen op een benefiet van Ben’s ouders is deze laatste er met een
wel heel opmerkelijke +1, is hij ook lichtjes dronken en snapt Amanda niets meer van zijn relatie en
zijn gedrag. Wanneer ze in Ben zijn woonboot belanden en daar uren praten komt er verduidelijking.
Vanaf dan zijn de afspraakjes onvermijdelijk en worden de gevoelens telkens iets duidelijker. Tot Ben
een fout maakt en Amanda hem even met de neus op de feiten drukt. Beetje bij beetje beseft Ben
dat hij even aan zichzelf moet werken en nagaan wat hij echt wil in het leven.

Een nieuwe start van een geweldige serie vol leuke personages, oude bekenden en veel hartzeer. Dat
is hoe we Ryanne kennen en waar ze stevig in staat.

Van nu af aan is een verhaal over een tweede kans op een nieuwe liefde en het geloof in de liefde
ontdekken. Een eigentijdse romance en vlot geschreven pageturner die je doen dromen van een
leven op een woonboot.

Meer recensies van EllenBdE