Een heerlijke mix kortverhalen
Naar aanleiding van de schrijfwedstrijd die uitgeverij Books & Butterflies uitschreef om rond deze prachtige cover een kortverhaal in te sturen, ontstond deze heerlijke verhalenbundel.
Vijf verhalen werden geselecteerd. En zoals we van de verhalenbundels van Books & Butterflies gewoon zijn, zijn het weer vijf heel verschillende maar toch prachtige verhalen die perfect bij de titel en de cover passen.
In de Sterren geschreven – Eveline Heijnen
Een heel origineel verhaal waar ik zeker nog een vervolg op wil lezen!
Drieëntwintig sterren – Britt van der Jagt
Een verhaal vol humor, maar toch is er ook plaats voor romantiek. Ik zag de camping al helemaal voor me!
Madame Vérité – Cecile Knoops
Zoals we van Cecile gewoon zijn: een mooi verhaal met een leuke plot waar alles mooi samenkomt
Dans voor je leven – Claudia Vanzegbroeck
Een heel ontroerend verhaal waar heel veel gevoel in zat
Scherven brengen geluk – Chloe
Een mooi voorbeeld van hoe je nooit je dromen mag opgeven!
De vijf verhalen waren allemaal heel vlot geschreven en heel aangenaam om tussendoor te lezen. Fijn ook dat het vijf heel verschillende verhalen waren met allerlei verschillende emoties en personages.
Ik geef de bundel een verdiende 4****
In de Sterren geschreven – Eveline Heijnen
Een heel origineel verhaal waar ik zeker nog een vervolg op wil lezen!
Drieëntwintig sterren – Britt van der Jagt
Madame Vérité – Cecile Knoops
Dans voor je leven – Claudia Vanzegbroeck
Een heel ontroerend verhaal waar heel veel gevoel in zat
Scherven brengen geluk – Chloe
Een mooi voorbeeld van hoe je nooit je dromen mag opgeven!
Ik geef de bundel een verdiende 4****