Het Isisgeheim
Recensie Het Isisgeheim
Allereerst wil uitgeverij Rainbow bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie exemplaar.
Het Isisgeheim is een boek wat mij zowel vooraf als tijdens het lezen erg aansprak door de belangrijke rol die het Oude Egypte en Egyptische mythologie erin spelen. Hier ben ik altijd erg in geïnteresseerd geweest. Ook het Rijksmuseuk van Oudheden ken ik erg goed en het is leuk om de accurate beschrijvingen ervan terug te lezen in het boek, alsof je er zelf weer in de Tempelzaal staat. Wel kan ik me voorstellen, dat als je geen interesse hebt in geschiedenis of nog niet eerder in het RMO bent geweest, dit allemaal minder aanspreekt. Zelf heb ik weinig ervaring met het lezen van thrillers, laat staan historische thrillers, maar ik heb het gevoel dat dit boek meer historisch was dan een thriller. Er waren weinig delen waar ik echt spanning voelde. Er kwam ook heel erg veel informatie voorbij over verscheidene onderwerpen en dat is ook wel iets waar je voor moet open staan. Als je interesse uitgaat naar geschiedenis, dan kan ik dit boek zeker aanbevelen.
Ik beoordeel het verhaal met 3,5/5 sterren.
Ik beoordeel het verhaal met 3,5/5 sterren.