Zo goed, fan!
Deep end. Door: Ali Hazelwood.
De covers van de boeken van Ali Hazelwood trokken me altijd al aan en toch las ik nog nooit eerder een boek van haar. Zonde! Want nu ik Deep end uit heb weet ik pas wat ik heb gemist. Hazelwood kan schrijven, en hoe!
Vanaf de allereerste pagina’s werd ik in het verhaal gezogen. Helemaal in het begin komt een trigger warning, door de schrijfster zelf geschreven, en die is wel relevant aangezien er heel wat seksscènes in het boek staan. Hele geile seks, maar wel met een BDSM-kink-toets. Niet mijn ding en toch heel lekker om te lezen.
Ik dacht dat het verhaal vooral over zwemmen zou gaan. Water, het zwembad en duiken speelt inderdaad een grote rol maar het boek draait vooral om de band tussen Scarlett (schoonspringer) en Lukas (zwemmer). Ze komen samen omwille van hun kink maar al snel blijkt er veel meer aan de hand.
Hun verhaal is spannend, sexy, romantisch én realistisch neergeschreven. Dit is feelgood die niet altijd goed voelt. De dialogen zijn uit het leven gegrepen, de personages duiken onder je huid, het verhaal boeit van begin tot einde, het leest verslavend lekker en de seks is heel geil. Ik heb genoten van elke pagina en had spijt toen het boek uit was. Ik mis de wereld die Hazelwood schiep nu al. Gelukkig heb ik nog al haar andere boeken om te verslinden. Zin in! Fan!