Leve de wolf!

Els Van Haute 01 november 2024
Dit boek is vóór de wolf. Tekst: Bibi Dumon Tak. Illustraties: Barbara Stok.

Ik hou van Bibi, Barbara én wolven! Dit boek is voor mij dan ook één groot feest.

Dit boek is vóór de wolf is het ideale boek voor jong en oud, voor voorstanders en tegenstanders van ‘de wolf’. Alle verhalen komen aan bod, met ook het verhaal achter het verhaal. Dus wat er eigenlijk echt gebeurd is en niet wat eventjes de pers haalt en daarna nooit meer verder wordt uitgediept in de media.

We leren bij over het leven van wolven, hoe we wél goed kunnen samenleven, waarom er soms een dood schaap te betreuren valt en nog veel meer. Dit alles in duidelijke, voor jong en oud goed leesbare, taal én aangevuld met heel wat cijfers.

Veel informatie (via Bibi), in een klein, leuk én mooi (dankzij Barbara) boek dat zo veel mogelijk mensen moeten lezen.

Een wegwijzer, graphic novel en politiek pamflet in één. Aanrader!

Meer recensies van Els Van Haute