Lekker sexy!
Hot & bothered. Door: Elle Kennedy.
Ik ben geen kortverhalenlezer maar ik ben wel fan van Elle Kennedy, vandaar dat ik Hot & bothered wel wou lezen. Deze bundel bevat 3 kortverhalen met ‘mannen in uniform’ in de mannelijke hoofdrollen.
Ben je nog geen fan van Kennedy dan wil ik er even op wijzen dat de verhalen al dateren van 2008 en 2009, en dat merk je. Ondertussen veranderde de wereld en de schrijfster evolueerde mee. Haar huidige boeken zijn nog beter geschreven en zijn vooral minder stereotiep. Queer zijn, consent, feminisme en meer van die belangrijke thema’s maken nu een groter deel uit van haar schrijven.
Hot & bothered leest vlot, zet je in vuur en vlam en geeft je enkele uren met rode oortjes. Ideaal leesvoer op deze grijze, koude dagen. Ik ben een blijf fan van Elle Kennedy en kijk ook uit naar komende bundels met oudere verhalen, maar haar nieuwste werk blijft mijn favoriete.