Hot!!!!

Els Van Haute 10 februari 2025
Hot & heavy. Door: Elle Kennedy.

Hot & heavy is het vervolg op Hot & Bothered; de stomende verhalenbundel over mannen in uniform die vorig jaar verscheen. Persoonlijk werd ik daar niet zo wild van, je merkte ook wel dat de verhalen al iets ouder zijn. (In dit geval dateren ze van 2017.) Ondertussen is de wereld, ook op seksueel vlak, geëvolueerd en schrijft Kennedy meer empowerend voor vrouwen.

Hot & heavy is echt wel hot. Trio’s, anaal, seks als er iemand kijkt, in het openbaar,… alles komt voorbij. De personages zijn ook tof, heel fijn is het dat een paar personages van Hot & Bothered (Carson, Holly, …) ook weer meedoen. Daar is Elle Kennedy echt goed in: series schrijven die je helemaal in de wereld van haar hoofdpersonen meesleuren. Genieten.

Kennedy is mijn guilty pleasure. Grote fan van haar. Zit vol spanning te wachten op deel 3 uit de Campus Diaries reeks en het vervolg van Misfits wil ik ook lezen. Ondertussen mogen er nog wel wat Mannen in uniform langskomen…

Meer recensies van Els Van Haute