Magisch
Les Normaux. Door: Janine Janssen.
Een queer graphic novel met een vampier en een vleugje magie. Klinkt geweldig hé!? Voor het eerst is Les Normaux, bekend van Webtoon, in boekvorm verschenen. Het eerste deel smaakt alvast naar meer.
Ik moest er een beetje inkomen geef ik toe. De kleuren, het drukke verteltempo, de magische wereld; allemaal even wennen. Maar hoewel het verhaal zich in een fantasie-versie van Parijs afspeelt is het ook heel herkenbaar. Helemaal van nu.
Soms is het makkelijker om magische personages op te voeren die alledaagse dingen beleven op een net iets andere manier. Dat maakt de drempel voor sommige lezers iets kleiner, denk ik.
Liefde is niet makkelijk, op welke leeftijd dan ook. Het belangrijkste is om je hart open te stellen en bereid zijn om het avontuur aan te gaan. Twee single zielen die elkaar vinden, wat is er mooier dan dat? Geniet van dit magische sprookje in woord en beeld!