Yes!!!
Moedig voorwaarts. Door: Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen.
Moedig voorwaarts is het pamflet bij de gelijknamige theatershow waarmee Marie Lotte en Nydia momenteel door Nederland trekken. Jammer genoeg niet door België :( Belgische theaterzalen waar blijven jullie?
Over een dikke maand ga ik naar de show in Breda, ik kan niet wachten, in de tussentijd heb ik dit pamflet alvast verslonden. Alles wat deze honingballen maken is geweldig. Wie hen kent van de podcast Damn, Honey kan dat beamen. Hagen en van Voorthuizen zijn enthousiasmerend, doordesemd van kennis over hun te bespreken onderwerpen, empowerend én ook gewoon leuk.
Het leven is niet altijd leuk, de wereld is al helemaal geen ponykamp en toch moeten we verder. Maar hoe doe je dat als je alle hoop bent verloren? Lees dan dit boekje, ga naar de show, luister de podcast én: Moedig voorwaarts!