Herkenbaar!
Monumentaal middelmatig. Door: Laura Janssens.
Een nieuwe Niet Nu Laura is altijd een feestje. En Monumentaal Middelmatig is zeker feest: een dik, fluoroze boek boordenvol cartoons over: geniaal gewoontjes, buitengewoon banaal en dramatisch doorsnee. Een feest der herkenning;)
Sommige cartoons zag ik al voorbijkomen op Instagram, andere zag ik al in de krant De Morgen verschijnen maar de meeste waren compleet nieuw voor mij. Fijn! Janssens slaagt er telkens opnieuw in om met een paar prenten heel veel te zeggen. Vaak raakt ze iets heel dieps maar dan op een luchtige manier. En altijd met humor.
Hoewel ze helemaal van nu is, een typische millennial (zegt ze zelf), kan ik me als 45-jarige ook vaak in haar terugvinden. Angst, verdriet, onzekerheid, scheetjes laten, lastige muggen,… voor iedereen herkenbaar, niet?
Geniet van deze bundeling cartoons en deel ze, online of door het geven van een boek. Iedereen kan wel wat Niet Nu Laura gebruiken in deze grijze herfst!