TS Herself!

Els Van Haute 31 maart 2025
Little People, Big Dreams. Taylor Swift. Tekst: Maria Isabel Sánchez Vegara. Illustraties: Borghild Fallberg.

Yes, een nieuw deeltje in de Little People, Big Dreams reeks. Een reeks boordenvol pareltjes, vaak van al overleden mensen, maar deze keer over iemand die nog springlevend is, zelfs nog piepjong is. Niemand minder dan: Taylor Swift herself.

Net als in de andere delen leren we meer over het leven van Taylor die van een klein meisje op een kerstbomenkwekerij uitgroeide tot één van de bekendste personen ter wereld. De tekeningen zijn geweldig mooi, het verhaal boeiend én empowerend.

De cover sprak me niet zo aan qua beeld maar binnenin is het boek echt een pareltje! Ik ben geen Swiftie dus heb ik het één en ander bijgeleerd. Maar zelfs de grootste Swift-fan moet dit boekje in huis halen; anders is ze geen echte fan ;) Een musthave voor een heel breed publiek: fans van de reeks, fans van sterke vrouwen, fans van de tekenaar én Swifties!

Meer recensies van Els Van Haute