Heerlijke feelgood!
Ik heb Winterwarmte van Katharina Herzog in één ruk uitgelezen. Het boek is ideaal voor met een dekentje op de bank tijdens de koude herfstavonden.
Vicky wordt naar Schotland gestuurd door haar vader, met een missie; het unieke exemplaar van het boek Alice in Wonderland bemachtigen. Als ze in het prachtige Swinton komt met haar excentrieke bewoners voelt Vicky zich al snel op haar gemak. Maar natuurlijk verloopt het allemaal niet zoals gepland en komt Vicky in een lastige positie terecht. Gaat het haar lukken om zich hieruit te redden?
Het verhaal is romantisch en de sfeer van het stadje Swinton voel je helemaal. In het begin had ik wat moeite met alle personages die geïntroduceerd worden te onthouden en goed te plaatsen, maar dat valt al snel op zijn plek. Ik vond het leuk dat er veel citaten uit het boek ‘Alice in Wonderland’ werden gebruikt, die toepasbaar zijn in het leven. Het is een heerlijk boek en ik kan niet wachten om te volgende delen te lezen!