Leuk voetbal verhaal

EMBV 05 april 2020
Kylian Mbappé Lottin is een Frans voetballer van Kameroense en Algerijnse afkomst die doorgaans als centrumspits speelt. Hij verruilde AS Monaco in juli 2018 voor Paris Saint-Germain, dat hem in het voorgaande seizoen al huurde. Paris Saint-Germain betaalde voor deze constructie in totaal circa €180.000.000,-. Mbappé debuteerde in 2017 in het Frans voetbalelftal.

Het boek leest vlot mede door de schrijfstijl van de Auteur. Als lezer kom je wat meer te weten over deze jonge voetbal sensatie. In ieder geval wordt zijn carrière goed belicht en maken we van dichtbij zijn keuzes en successen mee. Toch lijkt het verhaal niet helemaal compleet. Dit komt omdat het boek is samengesteld uit feiten en berichten en de media. Maar ook verhalen van mensen die Mbappé van dichtbij hebben meegemaakt. Dat is hun verhaal, maar is het ook het verhaal Mbappé? Toch is het boek voor de voetbal liefhebber een aanrader.

Meer recensies van EMBV