Pakkend vanaf het begin
Ik las de "De donkerste nacht" van Chloe van Silfhout en is het eerste deel uit de Kate en Sophie-serie.
Kate en Sophie zijn vriendinnen, wonen samen en werken samen bij de recherche. Dan is er een aanslag op hun politiebureau, waarbij de vriend van Kate ernstig gewond raakt. Om de vermoedelijke daders op te kunnen pakken, sluit Sophie zich aan bij een undercover team van de politie en stort zich in de criminele motorbendes.
Ze komt terecht in de harde wereld van de motorbendes en ze zet met haar collega’s alles in het werk om de daders te pakken te krijgen. Het valt haar soms zwaar, met name, omdat ze er niet voor Kate kan zijn. Maar ze doet dit ook voor haar. Bij de motorbende ontmoet ze Esra en er bloeit iets mooi tussen hen op. Ze weet echter een ding, zijn hart zal ze breken. Maar waarom? Zal het Sophie en haar collega’s lukken om de motorbende neer te halen, of dreigt er onverwacht gevaar van een andere kant?
Vanaf het eerste hoofdstuk weet Chloe de aandacht vast te houden met haar prettige schrijfstijl, je wordt als het ware het verhaal ingezogen. Het verhaal is spannend, op zijn tijd rauw en emotie en de romantiek ontbreekt ook niet.
"De donkerste nacht" van Chloe van Silfhout is een super eerste deel van de serie en maakt mij erg nieuwsgierig naar de rest van de serie.