Een fijn boek
Met veel plezier las ik het boek “’De paden der liefde” van Dens Vroege.
Dit boek bestaat uit vier verhalen over bijzondere liefdes. Elk verhaal is een waar cadeautje om te lezen. Je wordt in elk verhaal meegenomen in hoe de liefde tussen de personages ontstond en hoe het verder gaat. Soms zijn er flashbacks naar herinneringen die het verhaal extra uitleg geven of laten zien wie de personages echt zijn. Elk verhaal is verrassend en laat zien hoe mensen elkaar op onverwachte momenten kunnen vinden.
Mijn favoriet was die met Wouter en Mischa.
Dens Voege heeft een prettige en schrijfstijl. Ze vertelt elk verhaal op een fijne manier. Door haar manier van schrijven voel je mee met de gevoelens van de hoofdpersonen. Ze weet de liefde op een manier fijne en warme manier te beschrijven. Een absolute aanrader voor wie houdt van verhalen vol warmte.
Mijn favoriet was die met Wouter en Mischa.