Een heerlijk boek
Voor de blogtour las ik "Lilly" van Jennifer Jay. Het verhaal gaat over Lilly, een jonge vrouw die volop geniet van haar vrije leven. Tijdens een vakantie op Kreta merkt ze dat haar gevoelens voor haar vriend Emilio sterker worden. Tegelijk krijgt ze een spannend aanbod van Club Alistu, dat haar leven helemaal kan veranderen. In deze club is Lilly een sub, maar buiten de club blijft ze moeilijk te grijpen. Zelfs Emilio heeft hier moeite mee. Maar wat gebeurt er als haar gevoelens veranderen en ze misschien meer dan één persoon leuk begint te vinden?
Het verhaal speelt zich af in de wereld van BDSM. Vertrouwen en verlangen zijn daar heel belangrijk. Jennifer laat deze wereld op een mooie manier zien. Soms zijn de scènes expliciet beschreven, maar het wordt nooit respectloos. Juist doordat er over taboes wordt geschreven, krijgt het verhaal extra diepgang.
Jennifer’s schrijfstijl is vlot en beeldend. Ik las het boek makkelijk en snel uit. Lilly is een krachtig personage dat eigen keuzes maakt. Zowel in haar privéleven als in de club. Ze past goed bij de andere personages en dat maakt het verhaal mooi compleet.
"Lilly" is niet alleen een spannend en sensueel verhaal, maar ook een boek over liefde. Het geeft op een mooie manier een kijkje in een wereld waar niet vaak over gesproken wordt. Een aanrader voor mensen die houden van dark romance!