Een heerlijke winterse feelgood

Enita 25 januari 2025
Met heel veel plezier las ik Poedersneeuw & Pistenbully van Sonja van Strien.

Het verhaal gaat over Floor, die ontdekt dat haar vriend Thijs haar bedriegt. Dit zet haar leven op de kop. Wanneer haar tante Valerie haar uitnodigt om naar Zweden te komen, grijpt Floor deze kans aan om alles even achter zich te laten. In het pittoreske vakantieoord van haar tante, omringd door het prachtige winterse landschap, probeert ze zichzelf te hervinden. Tante Valerie wordt bijgestaan door Bjorn en Lars, twee mannen die elk op hun eigen manier indruk maken op Floor. Al snel blijkt echter dat niet alles is zoals het lijkt. Wie is er niet eerlijk, en wat betekent dit voor het vertrouwen dat Floor aan het opbouwen is?

Ik heb genoten van dit verhaal van Sonja. Het leest als het trein en ze weet de goede snaar te raken, bij het neerzetten van de personages. Vooral als de waarheid aan het licht komt. Het is gewoon een heerlijk feelgood verhaal dat zorgt voor een glimlach en voor een zonnetje in deze sombere dagen. Dit verhaal wil je gewoon lezen!

Meer recensies van Enita