Een magische kerst
“Kerstelfje: Vermist” is een vermakelijke kerstnovelle van Nicole Schelling die de magie van kerst perfect weet te vangen.
Het verhaal volgt Aniek, een alleenstaande moeder die samen met haar kinderen Lyla en Tygo in een gezellig huis woont. Ze werkt in de backoffice van West Klimaat Group en heeft een grote zwak voor haar collega Carsten. Ondanks de voelbare vonk tussen hen, lijkt er iets te zijn dat Carsten tegenhoudt. Maar wat?
Alles verandert tijdens de kerstborrel van het werk, wanneer Aniek plotseling verdwijnt. Carsten gaat direct naar haar op zoek, en wanneer hij haar vindt, spatten de kerstvonken van de pagina’s.
Nicole Schelling weet met haar heerlijke schrijfstijl de kerstsfeer prachtig te vangen in deze novelle. Het verhaal leest als een trein en je wordt volledig meegezogen in de romantische en magische kerstsfeer. Voor je het weet, is de novelle, helaas, uit.
De epiloog geeft een voorproefje voor een vervolg, wat maakt dat ik nu al uitkijk naar het volgende deel. “Kerstelfje: Vermist” is een absolute aanrader voor liefhebbers van feelgood in kerstverhalen!