Geraakt tot in het hart
Voor de blogtour las ik de prachtige novelle ”Voorbij het dal” van Marcella Kleine.
Het verhaal draait om Rian, die de liefde heeft gevonden in Italië. Samen met Renzo en hun twee kinderen, Nino en Chiara, leidt ze een heerlijk leven in een gezellig bergdorpje aan het Comomeer. Maar dan slaat het noodlot toe, en staat haar wereld plotseling stil. Hoe pak je het leven weer op als alles anders wordt? En welke rol speelt Vito hierbij?
Wow, wat een indrukwekkende novelle heeft Marcella geschreven! Het verhaal raakte me recht in het hart. Het is intens en dramatisch, maar deed me ook regelmatig glimlachen. Marcella weet precies de juiste snaar te raken, waardoor het verhaal echt binnenkomt en oprecht aanvoelt.
Ben je op zoek naar een novelle die je raakt en waarin je helemaal kunt meeleven? Dan is ”Voorbij het dal” absoluut een aanrader. Je zult er geen spijt van krijgen!