Inspiratie van jonge vrouwelijke ondernemers
Elske Doets was Zakenvrouw van het Jaar 2017. Als eigenaar en directeur van Doets reizen staat zij voor duurzaam ondernemen en kansen bieden aan jonge vrouwen. Dat laatste doet ze met haar Young Lady Business Academy. Daar krijgen jonge vrouwen (15-25 jaar) de kans om meer te leren over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. In het boek 'Bloei' verzamelde ze - naast haar eigen visie - verhalen van deze jonge onderneemsters, hun achtergrond en hun idee om de wereld een beetje beter te maken.
Want daar draait het om in bloei: niet langer moeten organisaties zich alleen richten op meer geld verdienen en groeien. Ze roept bedrijven op zich ook - en misschien wel vooral - te richten op de impact die zij maken op de mens, de samenleving en de wereld. De voorbeelden van de jonge onderneemsters passen daar naadloos bij. Dit boek is interessant als je wil zien hoe een jonge generaties ondernemers tegen ondernemen aankijkt. En als je op zoek bent naar een ander perspectief op wat bedrijven voor de wereld en de samenleving kunnen betekenen.
Lees mijn volledige recensie hier: https://leeseenzakenvrouw.nl/recensie/recensie-bloei-elske-doets/