Zelfhulpboek met een financieel sausje

erleynebrookman 16 februari 2025
In 'Je bent het waard' neemt Merel van der Wouden je mee op een persoonlijke reis naar zelfontdekking en empowerment. Het boek is doorspekt met persoonlijke anekdotes, variërend van grote liefdes en gebroken harten tot het starten van een eigen bedrijf en emigreren. Deze verhalen maken het boek authentiek, maar laten ook zien dat Van der Wouden vooral vanuit haar eigen kaders en leven redeneert.

Het boek biedt concrete tools en oefeningen om zelf aan de slag te gaan met je mindset. Daarnaast bevat het heel praktische adviezen om beter te leren onderhandelen. Ik las dit boek in mijn zoektocht naar meer informatie en achtergrond over de loonkloof. Dat biedt dit boek niet. Aan de andere kant: als vrouwen beter leren onderhandelen, zullen we de loonkloof sneller dichten.

Als je op zoek bent naar een zelfhulpboek dat je ondersteunt bij het vergroten van je eigen waarde en je onderhandelskills wil verbeteren, is dit een praktisch boek. Je leest mijn volledige recensie hier: https://leeseenzakenvrouw.nl/recensie/recensie-je-bent-het-waard-merel-van-der-wouden/

Meer recensies van erleynebrookman