Als een verhaal zoveel kan doen met je als lezer ben je absoluut geslaagd als schrijfster.
Wat een top verhaal van Nicole Schelling is dit!
Mijn emoties zijn tijdens het lezen echt van; lachen, naar boosheid, naar in shock, tot huilend en oververhit en alles er tussen in gegaan.
Het verhaal gaat over Yara, een alleenstaande moeder van 22, ze heeft een zoontje Boaz en hij gaat voor het eerst naar school. Ze loopt daar een andere vader tegen het lijf die ook voor het eerst zijn zoontje naar school toe brengt.
Remco heeft weinig aandacht voor Sem omdat hij altijd maar druk bezig is met zijn werk. Toch raken ze aan de praat en al snel vliegen de vonken over en weer. Remco heeft wel moeite met het werk van Yara maar ze moet toch brood op de plank krijgen. Ze is dol op snelle auto’s en Remco heeft wel een erg mooie auto. Hij heeft als hobby racen samen met z’n vriend Quinten. Dat is ook zijn zaken partner waarmee hij een goedlopend bedrijf heeft in parkeergarages.
Er zit zoveel in dit verhaal, meerdere lagen en meerdere mensen die er bij betrokken zijn. Het wordt van verschillende kanten verteld en dat maakt het verhaal erg fijn en snel weg leest. De spice is goed geschreven en is niet overheersend. Past perfect in dit verhaal.
Een aanrader voor iedereen die van een goed verhaal en mooie mannen in pak houd. Snelle auto’s en een steamy verhaal.
Ik geef het 5
En 4,5 spicy pepers
Ik ga vandaag nog beginnen in deel 2
@nicoleschelling_auteur
@aprilbooks.nl
#nicolleschelling #steamyromance #aanrader #autos #bookreviews #bookrecs #boekentip
Ik geef het 5
En 4,5 spicy pepers