Gebruiksaanwijzing voor het menselijk lichaam

Eva1977 14 maart 2024
Wauw! Ik was mij er al van bewust dat we energiebanen - meridianen - in ons lichaam hebben en dat die geblokkeerd kunnen raken. Maar in dit boek wordt beschreven hoe de meridianen stuk voor stuk ontstaan tijdens de kindertijd, voor welke aspecten en vaardigheden ze staan en waarom de ontwikkeling van een bepaald meridiaan kan stagneren. Ook worden er per meridiaan symptomen vermeld die wijzen op een goed of slecht functionerende meridiaan. Daardoor heel herkenbaar en meteen toepasbaar op jezelf en anderen! In het boek vind je per meridiaan ook oefeningen om de betreffende meridiaan weer in balans te brengen. De oefeningen zijn relatief simpel en interessant. Voor mij een bijzondere inkijk in hoe mijn lichaam werkt, een soort gebruiksaanwijzing. Ik houd het boek voorlopig in de buurt om nog eens regelmatig na te slaan.

Meer recensies van Eva1977