Verrassende plottwist...
Met plezier geluisterd naar Dekmantel van Loes den Hollander.
Ik vond het even wennen dat het verhaal voornamelijk wordt verteld dmv de brieven die Maggie schrijft aan haar man Winston die in de gevangenis zit. Na een grootschalig DNA-onderzoek blijkt hij verantwoordelijk te zijn voor de verkrachting van en de moord op de 14 jarige Jellemieke, 12 jaar geleden. Winston wil met niemand contact, zelfs niet met zijn vrouw Maggie en zijn twee (volwassen) dochters.
Als zijn jongste dochter verdwijnt, is de vraag wie daar achter zit. Als ik eenmaal denk te weten hoe het allemaal in elkaar steekt komt Loes den Hollander met een verrassende plottwist, die ik in ieder geval niet had zien aankomen.
Het verhaal wordt op een fijne manier voorgelezen door Simone Breukink, die een prettige stem heeft om naar te luisteren.