Het verhaal van Daantje en Iris gaat verder. Wat een feestje!

Evelien 26 december 2024
Het verhaal van Daantje en Iris gaat verder. Wat een feestje!

In 'Hoe versier je het?' neemt Renée ons nogmaals mee naar naar de mooie Franse stad Troyes. We lezen hoe het na de grote opening van hun in Nederlandse gespecialiseerde kaas- en wijnwinkel verder gaat met Daantje en Iris.

Daantje heeft groot nieuws dat ze wel moet, maar niet durft te vertellen... Hoe zal erop gereageerd worden?

Hoe gaat het met vader en zoon Alain en Oliver? Hebben de mannen hun bindingsangst óf hun vriendinnen vaarwel gezegd? Ook zo leuk dat de vriendinnen van Daantje weer voorbij en komen we lezen hoe het met hun gaat.

Renée Olsthoorn heeft een zeer prettige en beeldende schrijfstijl en verwerkt de juiste dosis humor in het verhaal. Ze weet zowel de personages als de omgeving weer zo te beschrijven dat het voor mij totaal niet moeilijk is om alles en iedereen voor me te zien.

Kortom, 'Hoe versier je het?' is wat mij betreft zeker een aanrader als je net als ik ook zo hebt genoten van 'Hoe verzin je het?'.

Eindconclusie ⭐⭐⭐⭐

Meer recensies van Evelien