Een heerlijk spannende thriller.
Wat een heerlijk spannende thriller is dit zeg! Ik heb het boek onlangs gelezen en geluisterd.
Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Keet de Beijl en speelt zich af in het heden en het verleden, zonder dat dit verwarrend wordt omdat het in zowel het fysieke- als in het luisterboek duidelijk wordt aangegeven.
Keet heeft al heel wat ellende meegemaakt in haar jonge jaren, maar nu lijkt dan eindelijk alles op rolletjes te lopen. Haar perfecte leven stort echter als een kaartenhuis ineen als haar man Sijmen omkomt bij een auto ongeluk...
Saskia heeft een hele fijne en vlotte schrijfstijl, wat ervoor heeft gezorgd dat ik door het verhaal vloog. Ze weet de personages en situaties levensecht neer te zetten, het was net of ik naar een spannende thriller op tv keek. Ik vond het dan ook niet moeilijk om me in te leven.
Ondanks dat Keet een aantal dingen heeft gedaan die echt niet goed zijn, kon ik haar keuzes toch ook wel begrijpen. Ik voelde in ieder geval veel sympathie voor haar.
Kortom, Wat een heerlijk spannende thriller is Wraaklust! Wat mij betreft zeker een aanrader.
Eindconclusie: ⭐⭐⭐⭐⭐
Eindconclusie: ⭐⭐⭐⭐⭐