Leuk tussendoortje

Evelien 02 april 2025
Ze is gelukkig met haar vriend Wouter, zwanger van hun eerste kindje en hopelijk kunnen ze binnenkort haar droomhuis kopen, kortom het leven lacht Loes toe. Totdat haar vriend een mega bom dropt... Als ze onverwacht de mogelijkheid krijgt om naar Cornwall te verhuizen, grijpt ze deze kans met beide handen aan om daar haar leven weer op de rails te krijgen.
Ze leert de jonge Kyle kennen met wie ze het leuk heeft, maar dan blijkt dat ze beiden verschillend naar de toekomst kijken. Ook kruist Boris haar pad... Als ze met één van de twee mannen iets probeert op te bouwen, staat daar ineens haar ex Wouter voor de deur...

Lisa Lentze heeft een vlotte, en beeldende schrijfstijl, dit in combinatie met de juiste dosis humor en korte hoofdstukken zorgde ervoor dat ik door het verhaal vloog. Ze laat ons kennismaken maken met diverse leuke personages. Vooral het personage Loes is goed beschreven, je leert haar goed kennen. Soof sloot ik ook gelijk in mijn hart en iedereen gun ik een beste vriend als Jip.

Kortom, 'Zomerzot & popballades' is een leuk tussendoortje en wat mij betreft zeker een aanrader

Meer recensies van Evelien