Lekkere Feelgood Roman
Na het eerste deel, Het Pumpkin Spice Café, was ik erg benieuwd om deze lezen.
Deel 2 bevat duidelijk meer Spice dan deel 1, soms iets té, waardoor ik de diepgang van de personages een beetje miste.
We volgen Hazel die in haar boekenwinkel geheimzinnige berichtjes vindt tussen de boeken van de winkel.
Noah, die al een tijdje een oogje op Hazel heeft lijkt de meest logische 'dader'.
Samen onderzoeken zij wie deze berichtjes achterlaat. Dankzij de aanwijzingen die erin staan groeien ze steeds meer naar elkaar toe waardoor Hazel meer en meer uit haar comfortzone komt.
De personages uit deel 1 komen ook nog voorbij, het verhaal speelt zich dan ook af in Dream Harbor, dus is het herkenbaar als je het eerste deel ook gelezen hebt.
Desalniettemin kun je deze ook prima losstaand lezen.
Ik had beide delen in 2 avonden uitgelezen, dus als je zin hebt in een fijn Feelgood verhaal dan raad ik je deze zéker aan.
Desalniettemin kun je deze ook prima losstaand lezen.