Goed boek
Dit is het derde boek van Astrid Holleeder, na "Judas" (2016) en "Dagboek van een Getuige". Toen "Judas" uitkwam, was iedereen erover aan het praten en ik begon er ook meteen in. Het verhaal boeide mij destijds heel erg! Dus toen het tweede boek kwam, was ik ook benieuwd. Nu heb ik eindelijk het derde boek gelezen: "Familie Geheimen".
Het gaat verder waar deel twee ophield, na de levenslange gevangenisstraf van Willem Holleeder. Astrid moet haar leven in volledige anonimiteit doorbrengen, altijd op haar hoede. Net als in de eerste twee boeken.
Om eerlijk te zijn vond ik dit derde boek minder spannend. Er staan hoofdstukken in over het zoeken naar een nieuw huisdier, wat leuk is, maar daar lees je dit soort boeken niet voor. Toch blijft het bizar om te lezen over het heftige leven van Astrid en haar familie. Je krijgt ook nieuwe inzichten in hun verhalen en situaties.
Al met al vond ik het een prima afsluiting van de reeks. Het was leuk om te lezen, maar voor mij blijft boek 1, "Judas", toch de beste!