Mwah
Waar gaat het boek over?
In het volle zicht is het tweede deel in de William Warwick-serie. We volgen inspecteur William Warwick, die samen met zijn team een corrupte politieagent probeert te ontmaskeren. Tegelijkertijd raakt hij verwikkeld in een zaak rond een kunstroof en een gehaaide crimineel die hem telkens te slim af lijkt te zijn. Het verhaal speelt zich af binnen de wereld van de Britse politie en justitie, met meerdere verhaallijnen die door elkaar heen lopen.
Mijn mening:
Het boek viel me wat tegen, misschien ook omdat ik pas later ontdekte dat dit het tweede deel van een reeks was. Dat verklaarde waarschijnlijk waarom ik het verhaal wat warrig vond. Niet langdradig, maar het pakte me gewoon niet. De verschillende verhaallijnen voelden soms chaotisch aan, waardoor ik er niet helemaal in kwam. Het open einde nodigt uit om het volgende deel te lezen, maar eerlijk gezegd voel ik die behoefte niet.
Pluspunten:
Interessante setting binnen de wereld van politie en justitie
Verschillende verhaallijnen zorgen voor afwisseling
Minpunten:
Verhaal voelde warrig, misschien door het missen van deel 1
Niet echt pakkend, waardoor ik niet nieuwsgierig werd naar de rest van de reeks
Open einde dat voor mij geen reden is om door te lezen
Mijn score: 3.3/5
Mijn mening:
Pluspunten:
Interessante setting binnen de wereld van politie en justitie
Verschillende verhaallijnen zorgen voor afwisseling
Minpunten:
Verhaal voelde warrig, misschien door het missen van deel 1
Niet echt pakkend, waardoor ik niet nieuwsgierig werd naar de rest van de reeks
Open einde dat voor mij geen reden is om door te lezen