Wat een achterlijke egotripper boek
Echte rommel , schrijver heeft een hoge narcismegraad
Veel bla bla over extreemrechts maar extreemlinks bestaat ook zoals stalin en dat ontkent deze schrijver weer maar eens , je kan als een gefrustreerde gek steeds je haatdrek spuiten maar het is louter een meningboekje , ik zie vooral een schrijver die heel gefrustreerd is en niets anders doet dan aan polariseren , ik raad mensen aan om deze boek niet te kopen je word daar goed ziek van , en dat hautaine niveau kan dit schrijver beter achterwege laten je spreekt niet voor het volk , je kan dan aan geschiedenisvervalsing doen , maar dat neemt niet weg dat de schrijver denkt dat hij de waarheid spreekt , ik vraag me echt af willen mensen dit soort haat wel lezen en er 22euro voor betalen ?