Weer geweldig
Terras altas - Asgrijs van Patty van Delft
Wat kan ik Patty begrijpen dat het niet makkelijk was om dit boek en het personage van Ash te schrijven. De jongen moest na zijn ontvoering weten in leven te blijven, moest van alles doorstaan en tegen zijn zin doen om in leven te blijven. Je zou zeggen je hebt altijd een keuze, toch denk je als je hem leert kennen in het verhaal, dat is hevig. Ash groeit op in een keiharde wereld van zijn vader die het regime en mistland dient. Ik vind dat Patty dit boek geweldig heeft geschreven, je voelde de verwarring en emoties. Maar de personage Ash blijft voor mij een liefde haat relatie gevoel geven. Wat hij moet doen is verkeerd en hij weet het en toch zit er iets goeds in maar kan iemand hem nog op het goede pad zetten of is hij verloren?
Er zijn 2 scènes die mij bij zullen blijven, die met Lily, River, Blue en Hazel de weeskinderen. En die tegen het einde aan met Teak, hij is een geweldige kerel en een knap personage. Daarom kwam die scène binnen als ik hem leesde met Teak, voor meer moet je het boek lezen. Dan wil ik Patty echt een Oscar geven, zij omschrijft een sexy scène waar je als lezer kunt van genieten zonder rode wangen te krijgen . Ik hou niet van die overdreven sex scenes in een boek, er word dan te veel of te lang over doorgegaan dat ik niet kan genieten van het boek. Dus ben je een schrijver of schrijfster leer van Patty .
Ik kijk uit naar bloedrood deel 4 en wil heel graag weten welk personage in de epiloog vertelde. Wat ik ook positief vind dat het einde niet met een te grote cliffhanger stopt, wel maakt ze je nieuwsgierig naar meer. Het enige wat ik persoonlijk miste was de gedachte gang van Lily, maar begrijp dat River en Ash dit boek de belangrijkste waren.
Knap werk Patty ik blijf zeker je boeken lezen zolang ze fantasie blijven
Knap werk Patty ik blijf zeker je boeken lezen zolang ze fantasie blijven